Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τις Σπέτσες που προκαλεί έμπνευση, με ένα κορίτσι να σώζει ένα γατάκι που έπεσε στο λιμάνι.

Το γατάκι, αφού διασώθηκε και μετά την επίσκεψή του στον κτηνίατρο, ονομάστηκε Spetsi και είναι καλά στην υγεία του, χαίρει φροντίδας και αγάπης. Όπως γράφουν σε άλλο βίντεο στο TikTok, κανείς εκτός από το κορίτσι δε βούτηξε για να το σώσει. Το κορίτσι ρωτούσε γιατί δεν πέφτει κανείς και του δόθηκε η απάντηση «ότι δεν είναι ασφαλές εξαιτίας μιας βάρκας που πιθανότατα περνούσε». Η νεαρή κοπέλα όμως έπεσε με τα ρούχα της στο νερό και σε «μισό λεπτό» έβγαλε το γατάκι. «Όποιος κι αν είσαι, όποιο κι αν είναι το όνομά σου, σε ευχαριστώ. Ένα γατάκι πνιγόταν μέσα στο λιμάνι των Σπετσών και κανείς δεν έκανε τίποτα για να το σώσει», αναφέρει το άτομο που ανέβασε το βίντεο στο TikTok.

Ανάρτηση έκανε και η δομή Spetses Care For Animals (SCFA). «Το θαλάσσιο γατάκι! Χάρη στο κορίτσι που πήδηξε στη θάλασσα για να το σώσει, τώρα έχει όνομα, τη λένε Spetsi και έχει σπίτι στην Αμερική! Η Spetsi είναι καλά στην υγεία της και απολαμβάνει αγκαλιές, φροντίδα και αγάπη! Θα επιστρέψουμε με την πλήρη ιστορία της Spetsi. Αδέσποτες Σπετσιώτικες ιστορίες με αίσιο τέλος! Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που έστειλαν μηνύματα και τηλεφώνησαν θέλοντας να μάθουν αν η μικρή Spetsi είναι καλά!», έγραψε η δομή στο Instagram.

Η Coco Gozlan και η Spetsi αποχαιρέτησαν τη χώρα μας το πρωί της Τετάρτης και ταξίδεψαν στην Καλιφόρνια. «Ονόμασα το γατάκι Spetsi και αυτή τη στιγμή είμαστε σε ένα αεροπλάνο που κατευθύνεται προς το σπίτι μας στην Καλιφόρνια», ανάρτησε στο Instagam. Η ίδια δηλώνει ακόμα σοκαρισμένη με τις αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο, που δείχνουν την ίδια και τη Spetsi.

«Είμαι σοκαρισμένη από όλες τις αναρτήσεις. Πάντα αγαπούσα τα ζώα και μάλιστα είχα καταφύγιο ζώων στο Μεξικό. Πάντα το έκανα αυτό, απλά έτυχε αυτή τη φορά κάποιος να κατέγραψε το περιστατικό. Νιώθω άβολα γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι σώζουν ζώα καθημερινά επίσης».

«Έχω δύο σκυλιά στο σπίτι. Λατρεύω τα ζώα και ανεξάρτητα από το αν είσαι φιλόζωος ή όχι, αν δεις ένα ζώο να κινδυνεύει, πρέπει να επέμβεις», τόνισε η Coco Gozlan. «Είμαι ευγνώμων για όλη την αγάπη και την προσοχή από τους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά συγκινημένη και ελπίζω ότι η δράση μου θα εμπνεύσει και άλλους να σώσουν ένα ζώο αν συναντήσουν ένα», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη Spetsi στο Instagram. Στην τελευταία ιστορία της, υπόσχεται ότι θα απαντήσει σε όλα τα μηνύματα των θαυμαστών της!

Πηγή: Newsbomb.gr

[mc4wp_form id="278"]