Η τραγουδίστρια Billie Eilish είναι η τελευταία σταρ που διάβασε μια ιστορία του CBeebies πριν τον ύπνο, επιλέγοντας το βιβλίο του Oliver Jeffers «This Moose Belongs to Me».

Η Αμερικανίδα καλλιτέχνιδα, που πρόσφατα κυκλοφόρησε το τρίτο της στούντιο άλμπουμ, Hit Me Hard and Soft, είπε ότι «λάτρευε» τις ιστορίες πριν τον ύπνο η ίδια όταν ήταν παιδί. Η Eilish ξεκινά την ιστορία λέγοντας ότι εκτός από την αγάπη για τη μουσική, αγαπάει πολύ και τη φύση. Αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Wilfred που λέει ότι έχει μια μεγάλη άλκη που ονομάζεται Marcel. Μιλώντας για την ιστορία, η τραγουδίστρια What Was I Made For είπε: «Πρέπει να φροντίζουμε τα όμορφα, άγρια ​​πλάσματα όπως ο Marcel, αλλά πρέπει επίσης να τα αφήσουμε να κάνουν το δικό τους». Και πρόσθεσε: «Το αγαπημένο μου πράγμα στον κόσμο ως παιδί ήταν μια ιστορία πριν τον ύπνο και θα στενοχωριόμουν αν δεν την έπαιρνα! Άκουσα πολλές και τις αγάπησα όλες!».

Ο Jeffers είπε ότι ήταν «ενθουσιασμένος» που άκουσε ότι ο Eilish θα διαβάσει το βιβλίο του. Μιλώντας στο The Catch Up του BBC Three, είπε: «Αυτό το βιβλίο αναφέρεται στη σχέση μας με τη φύση κατά κάποιο τρόπο και η Billie είναι υπέρμαχος αυτού». Και πρόσθεσε: «Είμαστε μεγάλοι θαυμαστές της στο σπίτι μας και έτσι τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα να δουν αν θα το διαβάσει καλύτερα από εμένα», προτού συνεχίσει να λέει ότι μάλλον έτσι θα γίνει.

Η Eilish ήταν μόλις 14 ετών όταν αποκαλύφθηκε στο ντεμπούτο της single Ocean Eyes. Έκτοτε, έχει φτάσει να γίνει παγκόσμιο αστέρι, κερδίζοντας πολλά και σημαντικά βραβεία στην πορεία της. Νωρίτερα φέτος, αυτή και ο αδερφός της και συνεργάτης της Finneas O’Connell, κέρδισαν το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού με το What Was I Made For?, το οποίο έγραψαν για soundtrack της Barbie.

Οι κριτικοί ήταν πολύ αισιόδοξοι για το νέο άλμπουμ της Eilish, το οποίο κυκλοφόρησε τον Μάιο και προκάλεσε έκπληξη λόγω της εσωτερικότητάς του. Η σταρ έχει γράψει στο Instagram ότι εκείνη και ο αδερφός της «έβαλαν τόσα πολλά σε αυτό το άλμπουμ και δεν έχουν αγαπήσει ποτέ κάτι περισσότερο».

Άλλοι αστέρες της μουσικής που έχουν διαβάσει μια ιστορία πριν τον ύπνο του CBeebies περιλαμβάνουν τους: Sir Elton John, Ed Sheeran, Harry Styles, Zayn Malik, Gregory Porter, Dave Grohl, Dolly Parton και Christine and the Queens.

Για να ακούσετε την ανάγνωση της τραγουδίστριας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο. Οι αναγνώσεις αυτές μπορούν εκτός από ιστορία πριν τον ύπνο, να χρησιμοποιηθούν και ως εξάσκηση στην αγγλική γλώσσα. Άλλωστε, το συγκεκριμένο παραμύθι είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ίκαρος με τίτλο «Αυτό το ελάφι είναι δικό μου». Ο Oliver Jeffers είναι πολύ αγαπητός στο ελληνικό κοινό και κερδίζει τα παιδιά με τις εικονογραφήσεις του αλλά και τα μηνύματα που μεταδίδει. Είναι ευκαιρία λοιπόν, να ακούσουμε το παραμύθι και στην πρωτότυπη μορφή του.

Με πληροφορίες από BBC.

[mc4wp_form id="278"]