Σίγουρα, τα σορτς και το φανελάκι είναι μια εύκολη λύση για να νικήσετε τη ζέστη, αλλά δεν είναι ακριβώς εύκολο να τα συνδυάσετε σωστά ανάλογα με την περίσταση. Εκεί έρχεται το sundress. Το ελαφρύ, φαρδύ φόρεμα είναι εύκολο να το φορέσετε όταν βιάζεστε και είναι απολύτως κατάλληλο για τις καλοκαιρινές καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το απαραίτητο στην ντουλάπα σας. Ένα καλοκαιρινό φόρεμα είναι ο τέλειος καμβάς για να αποδώσει το προσωπικό σας στυλ, γι’ αυτό επιλέξτε στυλ που αισθάνεστε μοναδικά για εσάς. Από φορέματα με λαιμόκοψη, μέχρι χαμηλά στριφώματα, χρωματιστές στάμπες και εφαρμοστές γραμμές, υπάρχουν ατελείωτες επιλογές sundress για να διαλέξετε. Παρακάτω δείτε κάποιους τρόπους για να ανεβάσετε το στυλ του sundress σας στο επόμενο επίπεδο.

Τζιν μπουφάν

Ενώ βρίσκεστε έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένα sundress μπορεί να κάνει θαύματα από μόνο του, αλλά καθώς πέφτει η νύχτα και οι θερμοκρασίες πέφτουν, ένα κομψό κομμάτι layering είναι χρήσιμο. Τα τζιν μπουφάν είναι εξίσου ευέλικτα με ένα sundress. Η απαλή, προσαρμοσμένη εμφάνισή τους μπορεί να δώσει στην εμφάνισή σας λίγο πλεονέκτημα και να ντύσει ένα απλό φαρδύ φόρεμα χωρίς να αισθάνεστε πολύ επίσημα ντυμένες. Οι πιο σκούροι τόνοι έχουν σίγουρα μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση, αλλά για τους πιο ζεστούς μήνες, προτιμούμε τις πιο ανοιχτόχρωμες επιλογές.

Το σωστό πουκάμισο

Ένα άλλο κομμάτι που πρέπει να φορέσετε με ένα sundress είναι ένα δροσερό πουκάμισο με κουμπιά. Με τον ίδιο τρόπο με τα τζιν μπουφάν, ένα πουκάμισο με κουμπιά μπορεί να σας βοηθήσει να «κατεβάσετε» ένα φόρεμα με έντονες γραμμές ή περίπλοκα σχεδιασμένο, για τις πιο casual εξόδους σας. Να επιλέγετε πάντα υφάσματα από βαμβάκι και λινό για να κρατάτε τα πράγματα ευάερα με το layering σας. Τίποτα δεν αλλάζει το σχήμα ενός πουκάμισου όπως ένας στρατηγικά δεμένος κόμπος. Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα cropped, tucked ή ντραπέ εφέ, μια απλή περιστροφή μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Layering

Το υπέροχο layering είναι μια νέα προσέγγιση στο καλοκαιρινό ντύσιμο και για όσους αναζητούν πιο χαμηλών τόνων στυλ. Ένα εφαρμοστό μίνι φόρεμα μεταμορφώνεται από ένα απλό φόρεμα σε κομψό, όταν φοριέται με ένα παντελόνι από κάτω. Για να αναδείξετε και να εξελίξετε αμέσως την εμφάνισή σας, φορέστε αυτό το συνδυασμό ρούχων με ένα απλό σανδάλι ή mule.

Η σωστή ζώνη

Ενώ μας αρέσει η πλήρης εικόνα που φτιάχνει ένα sundress, πρέπει να ασχοληθούμε και με τις λεπτομέρειες. Το να φοράτε ζώνη είναι ένας εύκολος τρόπος για να προσθέσετε οπτικό ενδιαφέρον σε οποιοδήποτε φόρεμα και ακόμα χρησιμεύει ως σημείο εστίασης στην εμφάνισή σας. Εάν το sundress σας είναι σε μια πιο fine γραμμή, τότε συνδυάστε το με μια τολμηρή, φαρδιά ζώνη για ένα πιο στυλάτο αποτέλεσμα.

Το σωστό σανδάλι

Αν και δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος φορώντας ένα φόρεμα με αθλητικά παπούτσια, το καλοκαίρι είναι η τέλεια δικαιολογία για να αναδείξετε το γυαλιστερό σας πεντικιούρ. Τα sundresses έρχονται σε ένα σωρό ποδόγυρους για να διαλέξετε, αλλά όποιο σας τραβήξει την προσοχή, να είστε σίγουρες ότι αφήνουν και τα δάχτυλα των ποδιών σας στη θέα.

Φορέστε ένα καπέλο

Ο τέλειος τρόπος για να ολοκληρώσετε το outfit σας είναι με ένα καπέλο. Όχι μόνο εξυπηρετούν τον πρακτικό σκοπό να σας σκιάζουν από τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά τα καπέλα προσφέρουν επίσης άφθονο στυλ, ειδικά όταν φοριούνται με ένα άνετο μίντι φόρεμα. Εάν θέλετε να φαίνεστε σαν να βρίσκεστε σε μόνιμες διακοπές, τότε προτιμήστε μια επιλογή δισκέτας με φαρδύ γείσο.

Ψάθινη τσάντα

Κανένα υπαίθριο καλοκαιρινό look δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς την κατάλληλη τσάντα για να μεταφέρετε όλα όσα χρειάζεστε για σουαρέ σας. Όταν περνάτε τη μέρα σας με το αγαπημένο σας sundress, το να κουβαλάτε μια ψάθινη τσάντα προσθέτει μια γοητεία στην εμφάνισή σας, η οποία σίγουρα ξεπερνά μια απλή shopping bag.

Θυμηθείτε να διαλέξετε το σωστό ύφασμα και το μήκος που σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο άνετη. Μη φοβηθείτε να επιλέξετε κάποιο print ή κάποιο έντονο χρώμα.

Με πληροφορίες από Instyle.

[mc4wp_form id="278"]