Είσαι πιστός της rock μουσικής κι εκείνων των στίχων, που έχουν γράψει ιστορία; Eίσαι λάτρης της έντεχνης σκηνής και των παλιών, καλών λαϊκών τραγουδιών; Ψήνεσαι για ένα αυτοσχέδιο light metal λαϊκοέντεχνοpop πάρτυ με underground στοιχεία ethnic απολιτίκ trip hop; Είσαι προετοιμασμένος για μία εκστατική electro-punk γιορτή; Χρειάζεσαι μία βραδιά γεμάτη τραγούδια, που έχουν άρωμα Κρήτης και ηλεκτρισμό; Δεν μπορείς να αντισταθείς στην ξεσηκωτική ενέργεια της hip hop; Ανυπομονείς για εκείνο το live, που η ραπ παντρεύεται με το ρεμπέτικο, τα μπλουζ και τις μουσικές της Μεσογείου;

Όλα αυτά τον Αύγουστο, στο Anilio Park Festival. Με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:

Παρασκευή 9 Αυγούστου
Πυξ Λαξ
Ιουλία Καραπατάκη
Εισβολέας

Σάββατο 10 Αυγούστου
Γιάννης Αγγελάκας & 100°C
Παύλος Παυλίδης
Εθισμός
Γκιντίκι

Κυριακή 11 Αυγούστου
Γιάννης Χαρούλης
Χατζηφραγκέτα
Πάνος Βλάχος

Το Αnilio τα έχει όλα: Οργανωμένες πεζοπορικές διαδρομές με συνοδούς, Enduro & Mountain Bike, aναρρίχηση (σε τεχνητό τοίχο αναρρίχησης), βόλτα με τα Lifts στις πλαγιές του Anilio Park ή με ATV (Γουρούνες), παιχνίδια & βουτιές στη λίμνη, Yoga στη φύση και τοξοβολία.

Πού θα μείνετε

Αν θέλετε τη μοναδική εμπειρία της κατασκήνωσης σε υψόμετρο 1650μ. κι άμεση πρόσβαση σε όλες τις συναυλίες και τις δράσεις, μπορείτε να κλείσετε τώρα τη σκηνή σας. Γενικά, όμως, οι επιλογές διαμονής είναι πάρα πολλές και διαφορετικές: από παραδοσιακούς ξενώνες έως και υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, είτε στο χωριό Ανήλιο Μετσόβου, είτε στο πασίγνωστο και γραφικό κεφαλοχώρι του Μετσόβου, αλλά και στην πόλη των Ιωαννίνων.

Πληροφορίες

9- 11 Αυγούστου
Χιονοδρομικό Κέντρο Ανηλίου Μετσόβου – Anilio Park
Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση: Ημερήσιο: 18€ / Τριήμερο: 45€
Ταμείο: Ημερήσιο: 20€ / Τριήμερο: 50€

*Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές
Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανά σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή. Δικαίωμα για κατασκήνωση έχουν μόνο όσοι επισκέπτες διαθέτουν 3ήμερο εισιτήριο. Για την κατασκήνωση υπάρχει το συμβολικό αντίτιμο του 1€/άτομο. Κατά την άφιξή σας στο Anilio Park, η διοργάνωση θα φροντίσει να σας προμηθεύσει με την ειδική σήμανση για τη σκηνή σας και θα σας υποδείξει τον χώρο, όπου μπορείτε να στήσετε τη σκηνή σας.

[mc4wp_form id="278"]