Είτε έχετε προγραμματίσει τις διακοπές σας , είτε είστε από τους τυχερούς που ζουν κοντά σε θάλασσα, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ένα σικ παρεό είναι βασικό για το καλοκαίρι. Αυτό το καλοκαιρινό ένδυμα, προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία, όπου παραδοσιακά φοριέται τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες. Φτιαγμένο από ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα, το πάντα ευέλικτο παρεό (ή σαρόνγκ) μπορεί να τυλιχτεί και να δεθεί με διάφορους τρόπους. Η εξοικείωση λοιπόν, με την τέχνη του δεσίματος ενός σαρόνγκ μπορεί να αναδείξει το στυλ σας. Παρακάτω, παρουσιάζουμε επτά διαφορετικούς τρόπους για να το δέσετε, καθένας από τους οποίους προσφέρει μια μοναδική και μοντέρνα πινελιά στο styling που κάνετε για την παραλία. Από το κλασικό παρεό σα φούστα, μέχρι ένα φόρεμα με έναν ώμο, ανακαλύψτε τους αγαπημένους σας τρόπους να φορέσετε αυτό το καλοκαιρινό must-have.

Δέσιμο στον λαιμό

Για μια κομψή εμφάνιση με πλήρη κάλυψη και με αίσθηση halter-top, τυλίξτε το γύρω από το σώμα σας και φέρτε τις άκρες προς τα εμπρός. Φέρτε τις επάνω γωνίες κάτω από τις μασχάλες σας, σταυρώστε τις πάνω από το στήθος σας και δέστε τις με ασφάλεια πίσω από το λαιμό σας.

Κλασικό δέσιμο

Δε γίνεται να κάνετε λάθος με αυτόν τον κλασικό κόμπο. Είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναδείξετε ένα απλό μπικίνι για μια συνολική glam εμφάνιση στην παραλία. Πιάστε τις άκρες του υφάσματος στη μέση σας, δέστε έναν κανονικό κόμπο και voila!

Δέσιμο μπροστά

Ένα look με τον κόμπο μπροστά, μοιάζει αρκετά με τον κλασικό κόμπο στο πώς να το δέσετε. Η διαφορά είναι ότι τα κλασικά σαρόνγκ δένουν στο πλάι για μπροστινή κάλυψη, ενώ ο μπροστινός κόμπος είναι μπροστά για να αναδείξετε τα πόδια σας.

Στράπλες φόρεμα

Για να απολαύσετε πραγματικά αυτή την εμφάνιση, προτείνουμε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο παρεό. Κρατήστε το οριζόντια πίσω από την πλάτη σας και φέρτε τις επάνω γωνίες προς τα εμπρός, καλύπτοντας το στήθος σας. Δέστε το επιπλέον ύφασμα όσο πιο κοντά γίνεται στο στήθος σας. Αυτό το στυλ προσφέρει επίσης μια ποσότητα κάλυψης που το κάνει να μπορεί να φορεθεί και σε ένα γεύμα μετά την παραλία.

Απλά τυλιχτείτε με αυτό

Εάν το δέσιμο των κόμπων δεν είναι η ειδικότητά σας, το να βάλετε το παρεό σας στους ώμους σας είναι πάντα μια κομψή επιλογή.

Φόρεμα με έναν ώμο

Κρατήστε το οριζόντια πίσω από την πλάτη σας, με το ένα άκρο ψηλότερα από το άλλο. Φέρτε και τα δύο άκρα προς τα εμπρός, καλύπτοντας το σώμα σας, και πάρτε το ψηλότερο άκρο πάνω από τον ώμο σας. Ασφαλίστε το δένοντάς το στην άλλη άκρη στο στήθος ή στο πλάι. Προσαρμόστε το ύφασμα για ένα άνετο και κομψό φόρεμα. Για να δώσετε κάποιο σχήμα στην φουσκωτή όψη, δοκιμάστε να προσθέσετε μια ζώνη αλυσίδας για μια πινελιά glam.

Κάντε το μίνι

Αν βρεθείτε με ένα μικρότερο παρεό, μια μίνι φούστα είναι η λύση. Διπλώστε το στη μέση κατά μήκος και τυλίξτε το γύρω από αυτή, φροντίζοντας και τα δύο άκρα να είναι ομοιόμορφα. Φέρτε τα άκρα στη μία πλευρά του γοφού σας και δέστε τα μεταξύ τους σε έναν κόμπο. Τοποθετήστε προς τα μέσα τυχόν χαλαρές άκρες και προσαρμόστε το ύφασμα για άνετη εφαρμογή.

Όλα τα παραπάνω look μπορούν να αναδειχθούν ακόμα περισσότερο, με τα κατάλληλα αξεσουάρ παραλίας, όπως τη σωστή τσάντα, το καπέλο και τα μεγάλα κοκάλινα βραχιόλια που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα όταν μιλάμε για beach look.

Με πληροφορίες από το Instyle.

[mc4wp_form id="278"]