Στα 54 της, η Jeniffer Lopez είναι στα καλύτερά της. Με ένα σώμα που θα ζήλευαν όλοι, διατηρεί και φροντίζει την ομορφιά στο πρόσωπό της, τα μαλλιά της, το δέρμα της και γι’ αυτό έχει δημιουργήσει και τη δική της εταιρεία με προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης . Πώς το κάνει όμως; Μπορούμε να μιλάμε μόνο για γενετική, ή η ομορφιά είναι ένα συνεχόμενο κυνήγι και μόνο οι λίγοι και προνομιούχοι του κόσμου έχουν πρόσβαση σ’ αυτή;

Ας δούμε τη ρουτίνα της Jennifer Lopez κι ας αποφασίσουμε.

Δέρμα

Εκτός από τη χρήση προϊόντων περιποίησης δέρματος από την εταιρεία της J Lo Beauty, η οποία περιλαμβάνει τα πάντα, από μάσκες προσώπου μέχρι καθαριστικά σε τζελ, η Lopez απολαμβάνει επίσης μια περιποίηση προσώπου με τον Toska Husted. Με έδρα το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, ο Husted (που συνεργάζεται με όλους, από την Kim Kardashian μέχρι την Jennifer Aniston) εφαρμόζει κάθε είδους τεχνικές, από μασάζ προσώπου έως θεραπεία φωτός και μικρορεύματα, παράλληλα με προϊόντα περιποίησης δέρματος.

Τα φρύδια

Πίσω από τα φρύδια πολλών από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο βρίσκεται η Anastasia Soare, ιδρύτρια του Anastasia Beverly Hills. Η βασίλισσα του δυναμικού φρυδιού του Χόλιγουντ, η Soare πιστεύει ότι ένα επαγγελματικό σχήμα μπορεί να κάνει περισσότερα για το πρόσωπο από πολλές ενέσιμες θεραπείες. Πολύ συχνά λέει πως ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είναι σαν ένα μίνι λίφτινγκ προσώπου, επειδή ανασηκώνει τα χαρακτηριστικά σας – δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό. Σύμφωνα με την αισθητικό, όλες οι άλλες ενέσιμες θεραπείες είναι καλές, αλλά τα φρύδια είναι το πιο σημαντικό.

Μαλλιά

Ποιος είναι πίσω από αυτά τα λαμπερά, ογκώδη μαλλιά που κάνει τόσο καλά η Lopez; Ο βρετανός κομμωτής, Chris Appleton, είναι τακτικά ο άντρας πίσω από αυτό, φτιάχνοντας αμέτρητες εμφανίσεις στα ξανθά μαλλιά της. Από ρετρό ψηλές αλογοουρές μέχρι μακριά, χαλαρές μπούκλες, ο Appleton είναι ο βασιλιάς του σόου.

Σώμα

Να μιλήσουμε για τους κοιλιακούς Tα πόδια; Tα χέρια; Η γυναίκα που τη βοηθά να αποκτήσει τόσο εκπληκτική φόρμα είναιΗ Tracy Anderson, η οποία είναι επίσης η personal trainer της Gwyneth Paltrow, της Victoria Beckham και της Madonna. Η μέθοδος Tracy Anderson έχει σχεδιαστεί για να δουλεύει τους μικρότερους μύες του σώματος για να βοηθήσει στη δημιουργία ευκρίνειας και τόνου ενώ ενισχύεται. «Είναι δικαίωμα του σώματός σας να ασκείται», έχει πει σε συνέντευξή της.

Σίγουρα η ομορφιά θέλει κόπο, προσπάθεια και χρήματα, αλλά το συναίσθημα να αισθάνεσαι καλά με εσένα είναι πιο σημαντικό από όλα. Αυτό μας δείχνει και η star που λάμπει σε κάθε της εμφάνιση και μοιράζεται καθημερινά με τους θαυμαστές της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί.

Με πληροφορίες από τη Vogue.

[mc4wp_form id="278"]