Η Halle Berry έγινε γατομαμά! Η σταρ του Χόλιγουντ μοιράστηκε αυτό το νέο με τους fans της κάνοντας μια πολύ γλυκιά δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας τον ενθουσιασμό της μετά την υιοθέτηση δύο αξιολάτρευτων γατών, της Boots και της Coco. Η ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες, ποζάροντας χαμογελαστή αγκαλιά με τα δύο μικρά γατιά.

Στη δημοσίευσή της εξηγεί ότι βρήκε αυτά τα δύο μικρά γούνινα μωρά στην αυλή της μαζί με τα δύο αδέρφια τους και τη μαμά τους. Στείρωσε τη μαμά τους και την άφησε πίσω στην αυλή της. Επιπλέον, βρήκε ένα παντοτινό σπίτι και για τα άλλα δύο μωρά, γιατί όπως λέει στο δικό της είναι ήδη πολύ μεγάλη η οικογένεια.

Οι θαυμαστές της σταρ την επαίνεσαν γι’ αυτή την πράξη καλοσύνης και μοιράστηκαν πολλά θετικά σχόλια. Ειδικά τη χαρά τους που στείρωσε τη γατομαμά, γιατί δε θέλουμε άλλα αδέσποτα στους δρόμους.

«Επειδή είσαι η Catwoman», της έγραψε ένας θαυμαστής της αναφερόμενος στον ρόλο της to 2004. Η Michelle Pfeiffer, πάλι, η οποία έπαιξε κι αυτή το ρόλο της Catwoman, σχολίασε με emojis και κόκκινες καρδιές.

Τα ζώα είναι χαρά και κάθε φορά που πρόσωπα όπως η γνωστή ηθοποιός Halle Berry, μοιράζονται τέτοιες στιγμές της ζωής τους με τους θαυμαστές τους, μόνο για καλό είναι, μιας και πολλοί μπορεί να επηρεαστούν από την αγαπημένη τους ηθοποιό και να υιοθετήσουν μια γατίσια ψυχή.

[mc4wp_form id="278"]