Το χρώμα κυριάρχησε στο μακιγιάζ στην πασαρέλα αυτή τη σεζόν. Ακόμα και για εκείνους που τολμάνε λιγότερο, μία μόνο δόση χρώματος στα μάτια ή στα χείλη, θα αναδείξει την λάμψη τους. Πάμε να δούμε μερικά tips για να αναδείξουμε το μακιγιάζ μας, βάζοντας λιγάκι χρώμα.

Χρωματιστό eyeliner

Ένα πολύχρωμο eyeliner μπορεί να είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ενσωματώσετε περισσότερο χρώμα στη ρουτίνα του μακιγιάζ σας. Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές χρωμάτων και αν δεν είστε ευχαριστημένοι με κάποιο από τα καθορισμένα eyeliner, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σκιά ματιών ως επένδυση.

Fan μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι μια άλλη καλή επιλογή για να χρησιμοποιήσετε περισσότερο χρώμα. Εάν νιώθετε άβολα να ξεκινήσετε με μάσκαρα νέον (που είναι πολύ in φέτος), χρησιμοποιήστε κάτι σκούρο που είναι διαφορετικό από το μαύρο, όπως μπλε ή μωβ.

Βάλε λίγο glitter

Απλώστε λίγο glitter στο πρόσωπό σας για μια τολμηρή και πολύχρωμη εμφάνιση. Το glitter μπορεί να είναι όσο τολμηρό θέλετε, ανάλογα με τον όγκο και την τοποθέτηση. Ταμπονάρετε λίγο στο βλέφαρό σας ως σκιά ή στα ζυγωματικά σας ως highlighter.

Χρωματιστό eyliner και στο κάτω μέρος

Αν θέλετε λίγο περισσότερο χρώμα γύρω από τα μάτια σας, χρησιμοποιήστε και την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρώματα στην εσωτερική ή την εξωτερική γραμμή των κάτω βλεφαρίδων για ένα απροσδόκητο και υπέροχο αποτέλεσμα.

Εξελίξτε το ρουζ

Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με το χρώμα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι θα είναι διακριτικό, βάλτε χρώμα στο ρουζ σας. Βρείτε ένα διασκεδαστικό υγρό χρώμα που είναι λίγο έξω από το comfort zone σας – όπως ένα έντονο κόκκινο ή ένα μωβ – και εφαρμόστε το πριν από το foundation σας. Θα έχετε μια πολύχρωμη λάμψη που δεν είναι τόσο τολμηρή και που σίγουρα σας ταιριάζει.

Χρωματίστε τα χείλη

Για ακόμη περισσότερο χρώμα στα χείλη σας, μην ταιριάζετε με το liner σας την απόχρωση που εφαρμόζετε στα υπόλοιπα χείλη σας. Δοκιμάστε μια μοβ επένδυση με ανοιχτό ροζ εσωτερικό χείλος ή μια λαμπερή πορτοκαλί επένδυση με εσωτερικό χείλος σε κοραλί χρώμα.

Με πληροφορίες από το διαδίκτυο.

[mc4wp_form id="278"]