Ποιες είναι οι τάσεις στα νύχια αυτό το καλοκαίρι; Κάναμε μια βόλτα στους λογαριασμούς του Instagram πολλών κέντρων αισθητικής και είδαμε τι επιλέγεται περισσότερο. Χρώμα ή σχέδια; Πάμε να δούμε τα στυλ που συγκεντρώσαμε.

Από το μπλε στο πορτοκαλί

Επιλέξτε πιο ήσυχες αποχρώσεις των δύο αυτών χρωμάτων και κάντε τη μετάβαση ανάμεσα στα δύο επιλέγοντας για το μεσαίο νύχι ένα nude μπεζ. Ταιριάζει απόλυτα!

Φυσικές αποχρώσεις

Οι ανοιχτόχρωμες και σκούρες αποχρώσεις του καφέ έχουν τόσο ωραία αντίθεση και δημιουργούν ένα σούπερ μοναδικό σχέδιο. Προτιμήστε το σε κοντά και στρογγυλά νύχια.

Ombre

Εάν έχετε βαρεθεί το κλασικό γαλλικό μανικιούρ, προτείνουμε να βάλετε λίγο ombre στο μείγμα. Με ένα μικρό πινέλο σφουγγαριού (tip: χρησιμοποιήστε αυτά τα μικρά απλικατέρ-σφουγγαράκια για σκιές που έχετε και ποτέ δεν χρησιμοποιείτε) για να καταφέρετε μια ουδέτερη επίστρωση βάσης στο λευκό άκρο. Μπορείτε δηλαδή να το κάνετε και στο σπίτι.

Λιλά

Υπάρχει κάτι τόσο αναζωογονητικό σε αυτό το χρώμα. Για έξτρα λάμψη επιλέξτε ένα τοπ με glitter κι έτσι θα έχετε ένα κομψό αλλά και λαμπερό μανικιούρ.

Έντονα χρώματα μαζί

Color blocking όπως λένε και στον κόσμο της μόδας. Επιλέξτε συνδυασμούς όπως μπλε με κόκκινο ή ροζ με κόκκινο και είτε συνδυάστε στο ίδιο νύχι, φτιάχνοντας κάποιο σχέδιο, ή απλά βάψτε το ένα χέρι με το ένα χρώμα και το άλλο με το διαφορετικό που διαλέξατε.

Βάλτε χρώμα στο γαλλικό

Οι περισσότεροι επιλέγουν πορτοκαλί φέτος. Όμως η παντοτινή καλοκαιρινή τάση είναι διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Φέτος εξελίξτε το διαλέγοντας neon χρώματα.

Όποιο στυλ και να επιλέξετε, τα βαμμένα νύχια είναι πάντα must και δείχνουν καλύτερα στις καλοκαιρινές σας φωτογραφίες.

[mc4wp_form id="278"]