Σου αρέσει η πεζοπορία; Οργώνεις τα βουνά κάθε καλοκαίρι; Σου αρέσει να ανακαλύπτεις μονοπάτια στα νησιά που πηγαίνεις ή να βουτάς στο ποτάμι αφού έχεις κάνει την πεζοπορία σου; Αν η απάντηση είναι ναι και αν θέλεις ταυτόχρονα να ντύνεσαι κομψά για να τραβήξεις και τις φωτογραφίες σου, διάβασε τις συμβουλές που συγκεντρώσαμε για να πάρεις έμπνευση.

Πρώτα πρώτα το must παντελόνι της σεζόν, το cargo, μπορεί να φορεθεί σε κάποιο έντονο χρώμα και στην εξοχή. Επιλέξτε ένα πιο λεπτό ύφασμα και σιγουρευτείτε πως είναι το νούμερό σας και σας είναι άνετο. Είτε σε σορτς είτε μακρύ, είναι σίγουρα η πιο stylish επιλογή. Μην ξεχάσετε το bucket hat, το καπέλο που θα σας προστατεύει από τον ήλιο και ταυτόχρονα θα ανεβάσει το look σας. Επιλέξτε ένα tank top στο ίδιο χρώμα με το καπέλο για αρμονία.

Ακόμα, επιλέξτε ποδηλατικό σορτς γι’ αυτές τις εξορμήσεις αλλά αυτή τη φορά φορέστε ένα φαρδύ crop φούτερ μαζί με ένα κλασσικό baseball cup και θα δείχνετε cool.

Υπάρχουν εκεί έξω πολλά σετ γυμναστικής. Επιλέξτε ένα μονόχρωμο και συνδυάστε με έντονο χρώμα στο παπούτσι και θα μας θυμηθείτε. Όταν επιλέγεις μονοχρωμία, είναι δύσκολο να κάνεις λάθος στο look σου. Αν τολμάς περισσότερο, μπορείς να επιλέξεις μια ολόσωμη αθλητική φόρμα σε κάποιο ουδέτερο χρώμα, μόνο που τα ολόσωμα δεν είναι πάντα πρακτικά. Σίγουρα όμως τονίζουν υπέροχα το σώμα μας.

Leggings. Σε ό,τι χρώμα θες, είναι το πιο άνετο ρούχο για το βουνό και την εξοχή και το πιο κολακευτικό κατά τη γνώμη μας. Επέλεξε έντονα χρώματα, αγόρασε κάποιο σετ ή συνδύασε απλά με λευκό τοπ. Σημασία έχει να νιώθετε άνετα.

Αν πάλι κάνει δροσιά, κάτι πολύ λογικό πολύ νωρίς το πρωί που ξεκινάει κανείς πεζοπορία, προμηθευτείτε κάποιο αντιανεμικό σε crop γραμμή ή κάποιο φούτερ πάλι σε κοντή γραμμή, καθώς είναι πιο πρακτικό να μη σας ακουμπάνε πολλά ρούχα μαζί. Διαλέξτε φούτερ με φερμουάρ ή και όχι, όμως σε αυτά έχουμε μεγάλη ποικιλία οπότε μπορείτε να τα βρείτε σε όποιο χρώμα θέλετε και φυσικά ένα φούτερ φοριέται και με το αγαπημένο σας τζιν, οπότε αποτελεί ένα πολύ χρήσιμο κομμάτι.

Όσο για το παπούτσι, επενδύστε σε κάποιο ζευγάρι από εταιρεία που πουλάει εξοπλισμούς, καθώς τα παπούτσια σας θα σας κουβαλάνε όσο περπατάτε κι έτσι πρέπει να νιώθετε σα να πατάτε πάντα κάπου μαλακά. Ευτυχώς, υπάρχουν πια αρκετά στυλ, σε αρκετά χρώματα και δε μιλάμε για ένα βαρετό ορειβατικό μποτάκι. Αν η διαδρομή που ακολουθείς είναι εύκολη, διάλεξε ένα πιο χαμηλό παπούτσι, όμως θυμήσου να επενδύσεις σε αυτό όταν το προμηθευτείς και σίγουρα δε θα το μετανιώσεις αφού θα το φοράς για χρόνια.

Απόλαυσε τη φύση και τον καθαρό αέρα της και διατήρησε το στυλ σου ακόμα κι αν σου φαίνεται πως φοράς φόρμα! Extra tip: βάλε κορδέλα στα μαλλιά για να μη σε ενοχλούν όταν περπατάς αλλά και για να αναδείξεις το πρόσωπό σου.

[mc4wp_form id="278"]