Ο ήλιος λάμπει και μπορείτε να λάμψετε κι εσείς επιλέγοντας το must-have αυτής της σαιζόν. Τοπ με παγιέτα, φορέματα ή φούστες, είναι κομμάτια που δε φοριούνται μόνο το βράδυ ή μόνο σε πιο επίσημες εξόδους. Ούτε αναδεικνύονται μόνο τον χειμώνα. Με το σωστό styling φοριούνται και το καλοκαίρι και θα σας κάνουν να λάμπετε. Μάλιστα, πολλές celebrities όπως η Taylor Swift, που διάλεξε ένα κορμάκι με παγιέτες για την περιοδεία της, τονίζουν πόσο must είναι η λάμψη και αυτή την εποχή του χρόνου. Πάμε να δούμε μερικά tips για το πως να φορέσετε και να συνδυάσετε τα ρούχα σας σωστά.

Η νούμερο ένα συμβουλή, σύμφωνα με στυλίστες και σχεδιαστές μόδας είναι να δοκιμάσετε αυτή την τάση συνδυάζοντας κάτι απροσδόκητο, όπως μια φούστα με πούλιες και sneakers, ή φορώντας ένα λεπτό καθημερινό ζακετάκι σε έντονο χρώμα πάνω από το λαμπερό σας φόρεμα τα βράδια με δροσιά. Αυτή η νέα διάθεση στο sparkle dressing σας δίνει την ευκαιρία να φορέσετε αυτά τα ρούχα με παραπάνω από έναν τρόπους και να μην περιοριστείτε θεωρώντας τα επίσημο ένδυμα.

Ξεκινώντας από τα κλασικά και αγαπημένα, ένα τοπ με παγιέτα και ένα τζιν είναι ο πιο εύκολος συνδυασμός που μπορούμε να σκεφτούμε. Στο σήμερα όμως, τολμήστε να συνδυάσετε το πάνω μέρος με το must-have cargo παντελόνι και θα μας θυμηθείτε.

Αν παρακολουθείτε την Kate Moss θα δείτε πως φοράει το λαμπερό της φόρεμα με καουμπόικες μπότες ή ακόμα και με γαλότσες. Ακολουθήστε το παράδειγμά της και κάντε έναν απροσδόκητο συνδυασμό: επιλέξτε ένα loafer με μια κάλτσα δίχτυ. Συνεχίστε, αν είστε έξω το βράδυ, και αποφύγετε το τυπικό σακάκι στους ώμους επιλέγοντας ένα τζιν μπουφάν ή μια πλεκτή oversized ζακέτα.

Τις αγαπημένες μας φούστες, συνδυάστε τες με λευκό πουκάμισο ή απλό φανελάκι. Προτιμήστε φούστες σε παλ χρώματα και φορέστε ξανά τις μπότες ποδηλασίας σας ή kitten heels με κάλτσα. Extra tip: για ακόμα καλύτερο street-style αγοράστε τη φούστα σε μεγαλύτερο νούμερο. Μια φούστα που πέφτει χαμηλά στη μέση, έχει και καλύτερη κίνηση κι η παγιέτα τη χρειάζεται για να αναδειχθεί.

Τέλος, στα αξεσουάρ συναντάμε λάμψη ακόμα και σε φιόγκους για τα μαλλιά ή σε κάλτσες. Επιλέξτε πάντα μόνο ένα λαμπερό κομμάτι, τολμήστε και τονίστε τη λάμψη του φορώντας το με κάτι αναπάντεχο και καθημερινό.

Με πληροφορίες από την αγγλική έκδοση Elle.

[mc4wp_form id="278"]